Vrsta nekretnine
Cijena
Površina
Lokacija
Naselje

Svetonedeljski Breg, priroda, mir, blizina Zagreba i pogled na Zagreb

Površina: 55,00 m2
Lokacija: Svetonedjeljski Breg
Naselje: Svetonedjeljski Breg
Ulica: Svetonedjeljski Breg
Cijena: 200.000 €
Broj soba/ureda:2
Kat:
Ukupno katova:
Dizalo:
Centralno grijanje:
Etažno grijanje:
Balkon / terasa:
Garaža / parking:
Klima uređaj:
Internet priključak:
Telefonski priključak:
Namješteno:
Uredni papiri:
Opis:

Posredujemo kod prodaje drvene vikend kuće izgrađene 1982 g., građena u skladu s građevinskom dozvolom za koju je ishođena pravomoćna uporabna dozvola.

Kuća se nalazi na Svetonedeljskom Bregu s otvorenim pogledom na Zagreb. Uz parcelu zemljišta prolazi vodovod i električna energija mogućnost priključenja na iste.

Zemljište na kojem se nalazi vikend kuća je u zoni stambene gradnje. Parcela zemljišta na kojem je kuća sagrađena ima površinu od 892m2.
Na istoj je moguća gradnja novog objekta 30 % izgrađenosti parcele.) Najveća dozvoljena visina jednoetažne zgrade osnovne stambene – stambeno-poslovne namjene je 5,7m na ravnom terenu, odnosno 7,2 m na kosom terenu, a dvoetažne 8,7 m (i na ravnom i na kosom terenu) uz mogućnost gradnje podruma i/ili suterena odnosno pretežno ukopane etaže.

Parcela ispod kuće je u suvlasništvu od čega 572m2 pripada Prodavateljima te je predmet prodaje zajedno s vikend kućom. Ukupna površina okućnice iznosi 1464 m2.

Također u cijeni su i tri parcele zemljišta označene kao oranice u naravi šuma ukupne površine 1844 m2 koje se nalaze u blizini vikend kuće.
1. parcela zemljišta površine 460 m2, 2. parcela zemljišta površine 460m2 i treća parcela površine 924m2 ukupno 1844 sve tri parcele jedna do druge.
Kupac ne plaća posredničku proviziju.

(c) Offero nekretnine d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada web stranica - Virtus dizajn