Vrsta nekretnine
Cijena
Površina
Lokacija
Naselje

Poslovni prostor: Zagreb (Centar), ugostiteljski, 120 m2

Površina: 120,00 m2
Lokacija: Zagreb
Naselje: Centar
Ulica: Tkalčićeva
Cijena: 220.000 €
Broj soba/ureda:
Kat: Prizemlje
Ukupno katova:
Dizalo:
Centralno grijanje:
Etažno grijanje:
Balkon / terasa:
Garaža / parking:
Klima uređaj:
Internet priključak:
Telefonski priključak:
Namješteno:
Uredni papiri:
Opis:

Prodaje se Caffe bar u TKALČIĆEVOJ ULICI (odnosno cijela tvrtka - - - - - - d.o.o. i u okviru toga i Ugovor o najmu koji se može bez problema produžiti, kao što to radi tvrtka - - - - - d.o.o. već 18 godina) predmet prodaje je tvrtka s uhodanim poslom i s kompletnom opremom koja je vidljiva, lokal u kojem posluje po ugovoru o zakupu ima 120m² korisne površine, plaća se 950,00 EUR-a mjesečni najam, plativ u kunama na žiro račun ZAKUPODAVCA – svaki mjesec do 05. u tekućem mjesecu, ugovor o najmu još traje 4,5 godine.

Prostor je kompletno opremljen i u funkciji, dozvoljeno pušenje, izmjena zraka i klima uređaji s 4 unutarnje jedinice, vanjska terasa ispred lokala, s novim po mjeri naručenim suncobranima, stolovi i stolice od rattan-a, površine 35,89m².

- zakup javne površine iznosi 13.824,00 kn / ukupno godišnje, a plaća se unaprijed, u dvije rate, Gradu Zagrebu.

Svi postojeći uređaji i oprema funkcioniraju, kompletna oprema se redovito održava, radno vrijeme od 08:00-02:00h, DJ pult s DJ opremom i ozvučenjem postoji uz šank, 4 televizora i MAXtv.

Dosadašnji odličan renome lokala, nema nikakvih sporova po niti jednoj osnovi, dosadašnji vlasnik je u najmu prostora već 18 godina, registriran je kao caffe bar, odlično posluje, gosti ujutro na kavi starija , a poslije podne i navečer u noći mladi gosti.

Novi vlasnik tvrtke se obvezuje plaćati sve troškove:
- najam lokala 950,00 EUR / mjesečno
- spomeničku rentu
- ljetnu terasu
- režije: struja, voda, plin, pričuva, komunalne usluge, telefon i slično.

Cijena tvrtke - - - - - - d.o.o. je 220.000,00 EUR, plativo u kunama prema srednjem tečaju Hrvatske narodne banke na dan sklapanja Ugovora.

(c) Offero nekretnine d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada web stranica - Virtus dizajn