Vrsta nekretnine
Cijena
Površina
Lokacija
Naselje

Kuća: Hvar, 239.00 m2 s pogledom na more 50m od mora "GRAD HVAR" (prodaja)

Površina: 239,00 m2
Lokacija: Hvar
Naselje: Hvar
Ulica:
Cijena: 1.300.000 €
Broj soba/ureda:6
Kat:
Ukupno katova: Visoka Prizemnica
Dizalo:
Centralno grijanje:
Etažno grijanje:
Balkon / terasa:
Garaža / parking:
Klima uređaj:
Internet priključak:
Telefonski priključak:
Namješteno:
Uredni papiri:
Opis:

Posredujemo kod prodaje kuće na Hvaru 50 m od mora, drugi red s prekrasnim otvorenim pogledom sa terase površine 100m2 u mirnom dijelu Hvara s samostojećim obiteljskim kućama u predjelu Križni rat.

Do centra Hvara udaljena 10 min šetnje na jednu stranu i do najljepše plaže na Hvaru u uvali Pokonji dol, 10 minuta lagane šetnje uz more.

Kuća je izgrađena 1968.g. visoko prizemlje kompletno uređeno s promijenjenim instalacijama 2010.g., dok je prizemlje uređivano 2021.g.kad i terasa i fasada, a krovište 2024.g.

Kuća se sastoji od dvije etaže prizemlja i visokog prizemlja.

Prizemlje djelomično ukopano stambene bruto površine 95 m2 sastoji se od apartmana sa dva ulaza s vanjske strane povezan natkrivenom terasom površine 10,53 m2, Dnevni boravak/spavaća soba i spavaća soba, obje sa vlastitim kupaonicama)

Visoko prizemlje s donje ulice visina prvog kata, sastoji se od stambenog prostora bruto površine 95 m2 velike terase površine 100 m s koje je prekrasan otvoreni pogled na more, Hvarski prolaz i Paklene otoke.

Garaža površine 18.60 m2.

Kuća je izgrađena na zemljištu površine 600 m2, ima prekrasno ozelenjeno uređeno dvorište.

Nalazi se između dvije prometnice s gornje ulice na kojem dijelu je moguće parkirati (tri) automobila i donje ulice iz koje je ulaz u garažu.

S obzirom na površinu parcele na istoj je moguće rekonstrukcijom dobiti dodatnu izgrađenost po potrebama i željama novog vlasnika.

Mogućnost gradnje 510 m2 GBP( građevinske bruto površine).

(c) Offero nekretnine d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada web stranica - Virtus dizajn