Vrsta nekretnine
Cijena
Površina
Lokacija
Naselje

Građevinsko zemljište, Kutina, 2373 m2

Površina: 2.373,00 m2
Lokacija: Kutina
Naselje:
Ulica:
Cijena: 32.000 €
Broj soba/ureda:
Kat:
Ukupno katova:
Dizalo:
Centralno grijanje:
Etažno grijanje:
Balkon / terasa:
Garaža / parking:
Klima uređaj:
Internet priključak:
Telefonski priključak:
Namješteno:
Uredni papiri:
Opis:

Predmet prodaje su tri parcele s upisanom i ucrtanom starom kućom od cca 60 m2 prva parcela je KUĆA, ZGRADA I DVORIŠTE površine 435m2 i druga parcela je VOĆNJAK KOD KUĆE površine 619 m2 što čini ukupnu površinu od 1054 m2 , te treća parcela od 1319 m2


Sama lokacija je neposredna blizina Kauflandove trgovine.

Vlasništvo uredno 1/1.

Dvije k.č. od 435 m2i1319 m2 se nalaze na građevinskom području gospodarske namjene – poslovne (komunalna, servisna) prema GUP grada Kutine, te je prema "Uvjetima smještaja građevina gospodarskih djelatnosti", točka 3.8. A. "Nove zone izgradnje" 8I-K) navedeno:

- minimalna veličina građevinske čestice 1000 m2,

- maksimalna veličina građevinske čestice se ne ograničava za gospodarsko-razvojna područja,

- visina izgradnje ograničava se sa maksimalno 15 m, iznad kote javne prometne površine s koje se pristupa građevini do vijenca objekta, osim za dijelove objekata (do 25% površine objekta) za koje se iz tehnoloških razloga mora izvesti veća visina, ali ne više od 25. Unutar predmetne visine moguće je realizirati objekt sa maksimalno (Po+S+P+2).

Prema GUP - u grada Kutine zemljište 619m2 se nalazi na građevinskom području u zoni mješovite, pretežito stambene namjene. Uvidom u kartografski prikaz "Oblici korištenja i način gradnje" evidentno je da se k.č. od 619 m2 nalazi na području namijenjenom više obiteljskoj, samostojećoj izgradnji.

Za izgradnju samostojećih građevina M1 namjene u spomenutom GUP grada Kutine (točka 5.5) navedeno je:

• visine Po+S+P, parcela minimalne površine 300 m2 i širine parcele najmanje 10,0 m, visine Po+S+P+1 i Po+S+P+1+Pk, parcele minimalne površine 400 m2 i širine parcele najmanje 12,0 m, osim u izgrađenim dijelovima građevinskog područja naselja gdje za izgradnju nove ili zamjenske građevine treba iznositi najmanje 10,0 m.

Stambene, stambeno-poslovne ili poslovno-stambene građevine (jednoobiteljske, višeobiteljske i višestambene), mogu se ovisno o veličini građevne čestice (prema točki 5.5.) graditi:

- višeobiteljske sa maksimalnom visinom do Po+S+P+2+Pk ili 12,0 m od najniže kote uređenog terena uz objekt do vijenca objekta.

(c) Offero nekretnine d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada web stranica - Virtus dizajn